Didim'de Otobüs ve Otomobil Çarpıştı 4 Kişi Yaşamını Yitirdi

Didim'de Otobüs ve Otomobil Çarpıştı 4 Kişi Yaşamını Yitirdi
Didim ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Didim-Söke karayolu Uslu Sitesi Kavşağı'nda meydana geldi. Özel bir firmaya ait olan ve Didim-İstanbul seferini yapan 06 BD 9008 plakalı yolcu otobüsü ile kavşaktan ana yola çıkan Erdinç Atılgan yönetimindeki 09 AIT 232 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otobüs, otomobili metrelerce sürükledi.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim İtfaiye Amirliği ekipleri, otomobilde sıkışanları çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti.

Kazada, otobüsün ön kısmında hasar oluşurken, sürücü ve yolcular hafif sıyrıklarla kurtuldu. Ancak otomobilde bulunan Serap Atılgan (43) ile Ayşe Sazboğa (44) ve Yasin Sazboğa (44) ağır yaralı olarak ambulanslarla Didim Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Sürücü Erdinç Atılgan olay yerinde hayatını kaybederken, hastaneye kaldırılan diğer yaralılar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrasında cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaparken, Didim-Söke yolu trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı. Otobüsteki diğer yolcular ise başka bir araçla bölgeden tahliye edildi.