Eskişehir'de Zincirleme Trafik Kazası: 10 Kişi Yaralandı

Eskişehir'de Zincirleme Trafik Kazası: 10 Kişi Yaralandı
Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde, bir futbol maçından dönen taraftarları taşıyan minibüsün dahil olduğu ve toplamda dört aracın karıştığı bir zincirleme kaza sonucunda 10 kişi yaralandı.

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde futbol taraftarlarını taşıyan bir minibüs ile diğer araçların karıştığı büyük bir trafik kazası meydana geldi. Kazada, toplam on kişi yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre olay, Sivrihisar-Polatlı kara yolu Bademlik bölgesinde meydana geldi. Bölgesel Amatör Lig’de yer alan 1926 Polatlı Belediye takımını desteklemek üzere Eskişehirspor ile oynanan deplasman maçından dönen taraftarları taşıyan Samet Işık'ın kullandığı minibüs, Sakine Özpamuk yönetimindeki otomobille çarpıştı. Minibüsün arkasında seyreden polis ekibi, kaza yerinde güvenlik tedbiri almakta iken, B.Ö. idaresindeki başka bir otomobil, duraklamış olan polis aracına, daha önce kaza yapan minibüse ve olay yerindeki taraftarlara çarptı.

Çevredekilerin hızla ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralananlar, çevredeki Polatlı ve Eskişehir hastanelerine nakledilirken, üç kişinin sağlık durumunun ciddiyeti koruduğu bildirildi.

Kaza sonrasında, Ankara istikametine doğru yoğun trafik oluştu. Trafik, polis ve karayolları ekiplerinin çalışmaları sonucu daha sonra tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaya başlandı.