Hasta Taşıyan Ambulans Devrildi, Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Hasta Taşıyan Ambulans Devrildi, Bir Kişi Hayatını Kaybetti
Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne hasta taşıyan ambulansın devrilmesi sonucu 84 yaşındaki Fatma Gümüş yaşamını yitirdi, dört kişi yaralandı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne hasta taşıyan bir ambulans devrildi. Kazada, 84 yaşındaki Fatma Gümüş hayatını kaybederken, dört kişi de yaralandı.

Kazanın, İzmir Bulvarı Kadın Doğum Hastanesi Kavşağında, 09 HG 792 plakalı ambulansın, 35 ABL 331 plakalı bir otomobille çarpışması sonucu meydana geldiği öğrenildi. T.K. yönetimindeki ambulans, Fatma Gümüş'ü hayati tehlikesi olduğu gerekçesiyle hastaneye götürüyordu.

ambulans-devrildi2.jpg

Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede, Fatma Gümüş'ün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Ambulans sürücüsü T.K., sağlık çalışanları A.P. ve A.H.Ö. ile hasta yakını E.G. yaralı olarak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.