Hilal Özdemir Muhtar Oldu

Hilal Özdemir Muhtar Oldu
Ünlü Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, Kadıköy'ün Suadiye Mahallesi'nde muhtar seçildiğini açıkladı. Seçim sonuçları açıklandıktan sonra Özdemir, sevenleriyle paylaştığı mesajla desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Özdemir, yerel seçimlerde muhtarlık için adaylığını koydu ve sandıktan zaferle çıktı.

Mart ayının başında ünlü sanatçı, Kadıköy'ün Suadiye Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Seçmenlerden destek isteyen Hilal Özdemir, "Mahallemizin güvenilir, sakin ve huzurlu yaşama kavuşması için elimden gelenin en iyisini yapmaya söz vererek sizlerin de desteğiyle hizmete talibim." şeklinde bir mesaj paylaşmıştı.

"Mahallemize Güzel Hizmetler Katmaya Devam Edeceğiz’’

Dün gerçekleşen yerel seçimlerden sonra sonuçları merakla bekleyen ünlü türkücü Hilal Özdemir, sevinçli haberi sevenleriyle paylaştı. Özdemir, "Sevgili Suadiye'liler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bana ve ekibime desteklerinizle oy verip kazanmamızı sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Yeni dönemde sizlerle birlikte mahallemize güzel hizmetler katmaya devam edeceğiz." dedi.