Üsküdar ve Şişli'de Bazı Yollar Trafiğe Kapatıldı

Üsküdar ve Şişli'de Bazı Yollar Trafiğe Kapatıldı
Bugün İstanbul'un önemli iki noktası, Üsküdar ve Şişli, yoğun etkinliklere ev sahipliği yapacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre bu etkinlikler nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul'da bugün, hareketli etkinlikler şehrin bazı bölgelerinde trafik düzenlemelerine neden olacak. Üsküdar ve Şişli ilçelerinde gerçekleşecek etkinlikler sebebiyle belirli yollar trafiğe kapatılacak, sürücüler ve vatandaşlar alternatif güzergahları kullanmak zorunda kalacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Üsküdar'da düzenlenecek "İstanbul'u Koşuyorum Asya Etabı Koşusu" nedeniyle 06.00 ile 11.00 saatleri arasında belirli yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. Harem sahil yolu, Hakimiyeti Milliye Caddesi, Paşalimanı Caddesi ve çevresindeki cadde ve sokaklar bu kapsamda olacak. Sürücüler, Selimiye İskele, Dr. Eyüp Aksoy, Nuhkuyusu gibi alternatif güzergahları tercih edebilecekler.

Aynı gün Şişli ilçesinde gerçekleştirilecek "Bizim Sokak" etkinliği de trafiği etkileyecek.

11.00 ile 17.00 saatleri arasında Paşa Mahallesi'nde Behram Çavuş Sokak, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde Çınar Sokak, Gülbahar Mahallesi'nde Çimen 1 Sokak ve diğer belirtilen bölgeler araç trafiğine kapatılacak.

Sürücülerin alternatif güzergahlar arasında Yay Meydanı, Kuruçay, Silahşör gibi cadde ve sokakları kullanmaları gerekecek.