Zincirleme Kaza Eyüpsultan TEM Otoyolunda Trafiği Felç Etti

Zincirleme Kaza Eyüpsultan TEM Otoyolunda Trafiği Felç Etti
Eyüpsultan TEM Otoyolu Akşemsettin Viyadüğü'nde sabah saatlerinde yaşanan zincirleme kaza, trafikte uzun araç kuyruklarına neden oldu.

Eyüpsultan TEM Otoyolu'nun Akşemsettin Viyadüğü'nde meydana gelen zincirleme kaza, 3 aracın çarpışmasıyla yaşandı. Saat 10.00 sıralarında gerçekleşen kaza, Edirne istikametinde uzun araç kuyruklarına neden oldu.

Otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, önünde seyreden araca çarpmasıyla kazanın ilk etkisi yaşandı. Çarpmanın etkisiyle savrulan araç, başka bir araca çarpıp durabildi.

Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, iki otomobil kullanılamaz hale geldi. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edilirken, polis ekipleri TEM Otoyolu Edirne istikametindeki 2 şeridi trafiğe kapattı.

Kazaya karışan sürücü Mevlüt Öztabur, yaşananları şu şekilde aktardı: "Ben Sultangazi yönüne doğru orta şeritte ilerliyordum. Araç arkadan çok şiddetli bir şekilde bana vurdu. Benim aracım savruldu ve başka bir araç tekrar bana yandan vurdu. 300-400 metre savrulduk en son bariyerlere çarparak durduk. Bana vuran arkadaş 1.20 alkollü. Araçta ben ve eşimle arkadaşımız vardı. Emniyet kemerimiz takılıydı, ufak tefek sıyrıklarımız var"