Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Ali Ağaoğlu'ndan kızına bir düğün de Bursa'da

İş adamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için İstanbul Çırağan Otel'de yaptığı düğünün benzerini Uludağ'daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Yayınlanma:
Ali Ağaoğlu'ndan kızına bir düğün de Bursa'da

Ali Ağaoğlu’nun 3 Mart’ta doğum gününü de kutlayacağı düğüne, soyadı Ağaoğlu olan 6 bine yakın akrabasından 1500’ü katılacak. Trabzon ve Türkiye’nin çeşitli yörelerindeki akrabalarını uçak ve otobüslerle Uludağ’a taşıyacak olan Ağaoğlu, düğünde Karadeniz yöresi yemeklerinin ikram edileceğini, Karadenizli sanatçıların konserlerinde günlerce horon tepeceklerini söyledi.

Ali Ağoğlu’nun geçen yıl 26 Aralık’ta Çırağan Sarayı’nda Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için yaptığı düğünün benzeri Uludağ’da bu kez Ağaoğlu’nun akrabaları için yapılacak. Uludağ’daki otelinin gelecek akrabaları için yetmediğini söyleyen Ali Ağaoğlu, kendi otellerine yakın olan Bof oteli kapattığını söyledi. Uludağ’da Ağaoğlu soyadlı bin 500 kişinin geleceğini ve bunun bir rekor olacağını belirten Ali Ağaoğlu şöyle dedi:

“Bizim bu mutlu günümüzü paylaşmak isteyen akrabalarım için ikinci bir düğün yapmaya karar verdim. 3- 5 Mart tarihleri arasındaki düğünde kemenceler çalınacak, horonlar tepilecek. Ayrıca Trabzon ve Karadeniz yöresinin yiyecekleri menülerde bulunacak. Sanatçı olarak bizim bölgenin tanınan isimlerini çağıracağız. Çok güzel bir düğün olacak. Hazırlıklar şimdiden başladı. Trabzon’da ve diğer illerde bulunan akrabalarımı otobüslerle ve uçaklarla getireceğim. Aynı şekilde uğurlayacağım. Böylece kısa bir aradan sonra akrabalarımla yine hasret gideceğim” dedi.

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
İş adamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için İstanbul Çırağan Otel'de yaptığı düğünün benzerini Uludağ'daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Akrabaları ile bir araya gelince, horon tepince mutlu olduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu, Uludağ’a düğün için gelen akrabalarının istemeleri halinde tatillerini uzatabileceğini söyledi

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler