Alpiş Aden House, İstanbul Caddesi'ne yeni bir değer katacak

Alpiş Aden House, İstanbul Caddesi'ne yeni bir değer katacak

10 Temmuz tarihinde temeli atılan 690 daire ve 2 bin metrekare ticari alana sahip olacak proje ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Alpiş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “21 bin metrekarelik alan üzerinde 300 milyon TL maliyetle Bursa’ya kazandıracağımız 690 dairelik projemizde fore kazık ve temel çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Hafriyat başta olmak üzere işin zor kısmını tamamladık. Bundan sonra inşaatı çok kısa bir zamanda planladığımız gibi ilan ettiğimiz tarih olan 2019’un Haziran ayından önce Ocak ayı gibi tamamlamayıp oturmaya hazır bir şekilde teslim etmeyi hedefliyoruz” dedi.

“10 Temmuz tarihinde Bursa protokolünün de katılımıyla yapmış olduğumuz temel atma töreninden sonra, Temmuz ve Ağustos ayları inşaat sektöründe satışların yavaşladığı aylar olmasına rağmen biz 200’e yakın daire satışı gerçekleştirdik” diyen Karaalp, “Satışlarla ilgili planlamalarımızın önünde gidiyoruz, ilgiden memnunuz” şeklinde konuştu.

Projeyle ilgili detaylı bilgiler de veren Alpiş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp şunları söyledi:

“Alpiş Aden House İstanbul Caddesi üzerinde, güzel bir lokasyonda ve proje üzerinde çok çalıştık. 690 daire her birisi 15 katlı olmak üzere 8 bloktan oluşuyor. Bir kere İstanbul Caddesi üzerindeyiz. 2 blok rezidans olmak üzere konumlandırdık. 1 blok 1+1, 1 blok da 2+1 şeklinde planlandı ve bunların altında ana cadde üzerinde 2 bin metrekare ticari alanlar olacak. Alpiş Aden House çok nitelikli bir proje ve diğer bloklarımız da 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1 şeklinde olacak. Çatı dublekslerimiz ise 5,5+1 özelliğinde.

Sosyal nitelik anlamında ise, 3 ayrı kapalı yüzme havuzumuz, 3 ayrı fitness salonumuz 3 ayrı saunamız ve Türk hamamımız, 3 yazlık ve 2 de kapalı olmak üzere çocuklar için oyun alanları ve salonları olacak. Her daireye kapalı otopark olacak şekilde 2 katı otoparka ayırdık ve otoparklardan dairelere direkt çıkış yapılabilecek.

‘Şehrin Kalbinde, Hayallerin Ötesinde’ sloganıyla konut edinmek isteyenlere arz ettiğimiz 21 bin metrekarelik projemizin 14 bin metrekaresini yeşil alan ve peyzaj uygulamalarına ayırdık. Bu arada hobi bahçelerimiz de olacak. Yani bu proje hem şehrin içerisinde, kalbinde hem de yeşil bir proje.”

Alpiş İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Selçuk Sukas da, “Böylesine nitelikli bir projeye ilgi ve alakadan çok memnunuz. Satışla ilgili startımızı vermiş bulunmaktayız. Yoğun satışlarımız başlamış durumda. Yılsonuna kadar yüzde 80 seviyesine ulaşacağımızı umuyoruz” dedi.