Aşkım Kapışmak, izleyicileri kahkahaya boğdu

Aşkım Kapışmak, izleyicileri kahkahaya boğdu

Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Aşkım Kapışmak ‘İlişkiler Komedisi’ stand up gösterisini Bursalı hayranlarına sundu. Aşkım Kapışmak, Bursalı hayranlarıyla stand up amaçlı bir gösteride ilk kez biraraya geldi. Geçtiğimiz günlerde temeli atılan Lions Alzheimer Hasta Konuk Evi’nin bütçesine kaynak oluşturma amacıyla düzenlenen etkinliğe Lionlar ve Bursa halkı büyük ilgi gösterdi.
Merinos Parkı; Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu’nda düzenlenen gösteride Karagöz Lions Kulübü Başkanı Sinem Uğurgün ve Merinos Lions Kulübü Başkanı Nilüfer Yiğitalp’in yanı sıra, Lions 118-K Yönetim Çevresi Federasyonu’na bağlı birçok kulüp başkanı ve üyesi ile çok sayıda Bursalı vatandaş yer aldı.
Kent Meydanı AVM’nin ana sponsorluğunda, Karagöz Lions ve Merinos Lions Kulüpleri’nin organizasyonu, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Sinem Uğurgün PR-İletişim ve Etkinlik Hizmetleri katkılarıyla Aşkım Kapışmak’ın tek kişilik stand up gösterisi ‘İlişkiler Komedisi’, 18 Mart tarihinde Merinos AKMM’de sahne aldı.