'Aykırı Kumpanya' Bursalılarla buluştu

'Aykırı Kumpanya' Bursalılarla buluştu

Nilüfer Belediyesi ve HASVAK Bursa Şubesi iş birliğiyle düzenlenen gecede sahne alan Enver Aysever ile Aykırı Kumpanya, izleyenleri hem güldürdü, hem de düşündürdü.

Nilüfer Belediyesi, Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) Bursa Şubesi ile birlikte anlamlı bir faaliyete daha imza attı. Geliri Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji birimlerine aktarılan gecede Enver Aysever ile Aykırı Kumpanya, Fethiye Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Büyük ilgi gören gecede, Aysever ve ekibi, verdiği mesajlarla izleyenleri hem güldürdü, hem de düşündürdü. Yakın geçmişimizi şekillendiren sosyal ve siyasal olayları şiirle, edebiyatla, müzikle ve kayda geçmiş görüntülerle canlı bir belgesel tadında sahneye taşıyan Aysever, izleyiciyi zaman tünelinden geçirdi.

Hem güldüren, hem de ağlatan Aysever ve ekibi düşündürürken, Nazım Hikmet, Aziz Nesin, Uğur Mumcu gibi aydınların hayatlarından kesitler paylaştı. Aysever, Sabahattin Ali'nin melankolisiyle hüzünlendirirken, yaptığı esprilerle de kahkaha attırdı.
Gecenin sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Aysever ve ekibine çiçek takdim etti. Bozbey, HASVAK’ı her zaman desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

HASVAK Bursa Şubesi Başkanı Zerrin Özgüle de desteklerinden dolayı Başkan Bozbey’e desteklerinden dolayı bir plaket verirken, geceye katılanlara teşekkür etti.

Aysever, gecenin sonunda, ‘Bu Roman O Kız Okusun diye yazıldı’ adlı kitabını okurları için imzaladı.