Başkan Ali Özkan, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Başkan Ali Özkan, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Mobil Başkan’ sloganıyla hayata geçirdiği ‘Halil İbrahim Sofrası’ buluşmaları kapsamında bu hafta, Kulakpınar Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Sabah namazını Kulakpınar Camii’nde kılan Başkan Özkan, namaz sonrası mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, sorunları ve talepleri tek tek dinledi.

Mahalle muhtarı ve sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği buluşmaya Başkan Ali Özkan; başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve daire müdürlerini de beraberinde götürerek, sorunların ilgili birimlerce not edilmesini sağladı.

İstişare Kültürüne Büyük Önem Veriyoruz

Vatandaş buluşmaları sonrası bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, istişare kültürüne verdiği önemi yinelerken; “Bizler sorunları belediyede değil, sahada ve yerinde gözlemleyip, sonucu fikir alışverişi ile gerçekleştirmekten yanaydık. Göreve geldiğimizden bu yana da bu düşünceyle hareket ediyoruz. Vatandaşımızdan aldığımız olumlu eleştiriler de bizlerin, bu uygulamaya daha heyecanla sarılmamıza sebep oluyor. Belirli günlerde bu buluşmalarımızı tüm merkez ve kırsal mahallelerimizde yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Vatandaşlar Uygulamadan Memnun

Muhtar Halil Akbaba da ‘Halil İbrahim Sofrası’ buluşmalarının vatandaşlarca ve diğer muhtarlar arasında memnuniyetle karşılandığını dile getirerek, uygulamanın devam etmesinden duydukları heyecanı paylaştı.

Öte yandan vatandaşlar da uygulamadan ve talepleri birebir Başkan Özkan’a iletebilmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Bizler önceden isteklerimizi, belediyede kapı kapı dolaşarak ilgili kişilere anlatmaya çalışıyorduk. Ancak şimdi ilgili kişiler bizim kapımıza geliyor, kahvemizde oturuyor ve sorunlarımızı not alıyor. Uygulamanın hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” yorumlarında bulundu.