Bavulmotorsiklet Çin sınırlarını aşıyor!

Bavulmotorsiklet Çin sınırlarını aşıyor!

Amatör Çinli bir mucitin keşfettiği bavul-motorsikletler Çin sokaklarında yaygınlaşarak görenleri şaşkına çeviriyor.




Havalimanı yada tren istasyonlarında artık bavul sürüklemeye son veren yeni icat görenleri şaşkına çevirmeye devam ediyor. He Liangcai adlı amatör bir mucit tarafından hayata geçirilen bavul-motorsiklet elektrikli motoru ile üzerine oturulara tam 12 mil uzaklığa yolculuk edebilme ayrıcalığı tanıyor.




Yalnızca 7.5 kilogram ağırlığa sahip olan bu inanılmaz icat iki adet şarj edilebilir pil ile tam dolu halde 67 kilometre mesafeye gidebilme özelliğine sahip. 2 yetişkin insan taşıyabilme özelliğine sahip olan bavul-motorsikletin ayrıca GPS sistemi ve özel hırsız alarmı gibi özelliklerede sahip.

İnanılmaz aracın mucidi He Liangcai 10 senelik bir çalışmanın ardından keşfini tescilleyerek bir çin şirketine patentini sattığını ve teknolojinin geliştirilerek Çin'deki havalimanlarında kullanılmaya başlandığını belirtti. Çin'de satışa çıkan bavul-motorsikletin inanılmaz talep gördüğü belirtilirken Amerikan bir şirketin ürünün Amerika satış haklarını satın almak için yüklü bir ödeme yapacağı iddia edildiği belirtildi.