Bozbey Minik Öğrencilere "melodika" Dağıttı

Bozbey Minik Öğrencilere "melodika" Dağıttı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, okula yeni başlayan anaokulu ve ilkokul öğrencilerine müzik aleti dağıttı.
Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi ile birlikte yeni eğitim öğretim yılının ilk gününde Nilüfer’de mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki okulları ziyaret etti. Bozbey, uyum programı kapsamında okula başlayan anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerine enstrüman aleti dağıttı.
Akçalar Fahriye Sayarel İlkokulu, Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy İlkokulu ve Kayapa İlkokulu’na düzenlenen ziyaretlerde iki yüz minik öğrenci ve ailelerin sevinci gözlerinden okundu. Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Bozbey, “Bu yıl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı anaokulu ve birinci sınıflara melodika dağıtıyoruz. Çocuklarımızın müziği sevmesini hedefliyoruz. Bu yıl okula yeni başlayan çocuklarımıza başarılarla dolu bir gelecek diliyorum. Ailelere ve öğretmenlere sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu” dedi.
Nilüfer Belediyesi, Nilüfer’deki Milli Eğitim Bakanlığı’na okullarda 800 bin anaokulu ve birinci sınıf öğrencisine melodika dağıtacak.