BTSO açıkhava markalarını buluşturdu

BTSO açıkhava markalarını buluşturdu

Kentvizyon Genel Müdürü Aslı Bakan Gökulu, “Türkiye’de Açıkhava” konusunu ele aldığı panelde açıkhavanın doğru kullanımında kampanya etkileşimini artırdığına değindi. Açıkhavanın diğer mecralarla olan olumlu etkileşimini aktaran Gökulu, açıkhavada görülen bir reklamın algıyı artırdığına dikkat çekerek reklamın dijital ortamda araştırma oranlarını dinleyenleri ile paylaştı.

Panelin devamında Kentvizyon Bursa Şube Müdürü Özlem Serhatlıoğlu, Bursa’daki hedef kitlenin yaşam tarzını ele alarak Açıkhava mecrasının Bursa yaşam tarzı ile uyumunu ele aldı. Serhatlıoğlu Bursa özelinde yapılan mecra kullanım şekillerini aktardıktan sonra reklamverenlerin hedef kitlesi ile buluşmaları ve büyümeleri için açıkhavanın önemini vurguladı.

BTSO’nun evsahipliğinde gerçekleşen “Açıkhava Markaları Buluşuyor” panelinde ORKA Holding Kurumsal İletişim Yöneticisi Burhan Denizli markalar için açıkhavanın önemi konusunu ele aldı. Mediacom Açıkhava Direktörü Emin İlkış’ın doğru açıkhava planlamasını ele aldığı panelde son olarak Concept Ajans Kreatif Direktörü Kerem Özkut açıkhavada doğru tasarımın nasıl olması gerektiğini katılımcılara aktardı.