BUMİAD'ın Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi

BUMİAD'ın Mali Genel Kurulu gerçekleştirildi

2018 bütçesinin oy birliğiyle kabul edildiği genel kurulda BUMİAD Başkanı Mehmet Orhan Efe, BUMİAD AKADEMİ ve SETASE BUMİAD Sosyal, Siyasal, Ekonomik ve Teknolojik Araştırmalar VE Strateji Enstitüsü etkinlikleri ile adı toplumda farkındalığı artırma konusunda çalışmalar yürüteceğiz” dedi.

Toplantının açılış konuşmasını BUMİAD Yönetim Kurulu Başkanı M. Orhan Efe yaparken BUMİAD’ın kuruluşunda önderlik görevi üstlenen İlker Özarslan’a teşekkür etti. 2018 yılına dair hedeflenen bütçe ile bilgi veren Başkan Efe yeni yıl içerisindeki gerçekleşecek projeleri de üyelerle paylaştı.

Efe şunları söyledi:

2018 de bölgemizde ve dünyada önemli kırılmalara sebep olabilecek ani ve beklenmeyen olaylar yaşanması muhtemel görünmektedir. Bu süreçte İş dünyası olarak hazırlıklı olmak durumundayız. Öncelikle Zeytin Dalı Operasyonunu tam desteklerini ve özellikle Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’Yurtta sulh cihanda sulh’’ ilkesi ile bu operasyonun bölge ülkelerinin bölünmezliği ile demokratik hayata geçmelerinde önemli rol oynayacağına inanıyoruz.

Bu noktada uluslararası ticaret alanımızı daha etkin kılmamız gerekiyor. Bu amaçla BUMİAD olarak mart ayı üçüncü haftası Türkiye - Kosova Ekonomi Zirvesi düzenleyerek bir nebze de olsa bu amaca katkı koymaya çalışacağız.

Geçtiğimiz yıl BUMİAD GENÇLİK PLATFORMU oluşturmuştuk. Bu yılda Çocuklarımızın Ufkunu Açmak Amacıyla, ‘’BUMİAD KÜLTÜREL VE TEKNOLOJİ ÇOCUK KULÜBÜ’’ kuracağız.

2018 için hazırlıklarımız hazır, çok verimli ve özel etkinliklerimizle mesleğimize, Bursa’mıza ve üyelerimize katkı sağlamaya devam edeceğiz.”

DERNEĞİN BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ…

İlker Özaslan’ın divan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda BUMİAD’ ın 2017 yılı çalışmalarının değerlendirildiği ve derneğin 2018 yılı için hazırlanan tahmini bütçesi ve diğer gündem maddeleri oybirliğiyle kabul edildi.