Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Bursa'da bulundu! 50 yıl öncesine ait…

Bursa'da 2016 yılı Eylül ayında balıkçıların bulduğu insan kemiklerinin 50 yıl önce ölen ya da öldürülen erkek bir şahsa ait olduğu ortaya çıktı.

Yayınlanma:
Bursa'da bulundu! 50 yıl öncesine ait…

Edinilen bilgiye göre, balık tutmak için Boğazköy Barajı’na giden balıkçılar, eşyalarını koymak için yer ararken açılan derin kuyu içerisindeki insan kemikleri ile karşılaştı. 2016 yılı Eylül ayında meydana gelen olayda barajın hemen üstündeki toprak alana derinlemesine açılan kuyuya gömülen kemikler, çömlek parçalarının kırılmasıyla gün yüzüne çıktı. Yaklaşık bir metrelik kuyudaki insana ait olduğu belirlenen kafatası ve kemikleri gören balıkçılar, durumu İnegöl Jandarma Komutanlığına bildirdi.
Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kemikler üzerinde ve çevrede detaylı inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde kafatası ve 20 adet kemik parçasının insana ait olduğunu tespit etti. Jandarma ekipleri tarafından büyük bir titizlikle alınan kafatası ve kemik parçaları, detaylı inceleme ve kimlik tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Yapılan Kriminal incelemeler sonucunda, kemiklerin 50 yıldan daha eski tarihte ölmüş veya öldürülmüş olan erkek şahsa ait olduğu ortaya çıktı.
Jandarma ekiplerinin kemiklerin kime ait olduğu konusunda incelemesi devam ediyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler