Bursa'da kaçak yapılara müdahale!

Bursa'da kaçak yapılara müdahale!

Yaptıkları uygulamalarla kaçak yapılaşmaya asla taviz vermediklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Sonucunda kalitesiz ve eksik malzeme ile inşa edilen ve güven vermeyen yapılar insan yaşamını tehdit ediyor. Asıl amacımız 1. derece deprem kuşağında yer alan ilçemizde olası felaketlerde yaşanabilecek kayıpların önüne geçmek" dedi.

KAÇAK YAPILAŞMAYA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Kaçak ve şehir estetiğini bozan yapılaşma nedeniyle vatandaşların mağdur olmasını istemediklerini belirten Başkan Edebali, "Bizim önceliğimiz insanlarımızın yaşam hakkı. Bunu tehdit eden yapılaşmaya göz yummamız söz konusu olamaz. Bu hassas konuda vatandaşlarımızın duyarlı olmalarını istiyor, modern Yıldırım'ın inşasında bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin en modern şehirlerinden birini imar etme yolunda kararlılıkla ilerlediklerinin de altını çizen Başkan Edebali, "Yıldırım'ı yeniden ayağa kaldıracak kentsel dönüşüm hamlemiz kaliteli, modern ve sağlıklı konutlarla insanlarımıza hak ettiği gibi bir yaşam sunacak. Modern Yıldırım'ın inşa sürecinde kaçak ve plansız yapıların önümüzü kesmesine, bize zaman kaybettirmesine izin vermeyeceğiz. Yıldırım'ı, hemşehrilerimizin yaşamaktan mutluluk ve huzur duyacağı bir şehir haline getiriyoruz" şeklinde görüşlerini belirtti.