Bursa Veteriner Hekimler Odası’nda Seçim Heyecanı

Bursa Veteriner Hekimler Odası’nda Seçim Heyecanı

Değişim ve Gelişim Grubu, 20-21 Eylül tarihlerindeki kongrede Bursa Veteriner Hekimler Odası yönetimine yeniden talip oldu. Grup adına açıklama yapan Başkan Sinan Sağlam, yeni dönem projelerini açıklayarak, hizmet çıtasını daha da yükselteceklerini ifade etti.
BAOB Yerleşkesi’ndeki hizmet binasında basının karşısına çıkan Bursa Veteriner Hekimler Odası Başkanı Sinan Sağlam, 20-21 Eylül tarihleri arasında yapılacak kongrede Değişim ve Gelişim Grubu olarak göreve yeniden talip olacaklarını açıkladı. 3 dönemdir başkanlık görevini yürüten Sağlam, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladıkları 10 yeni projeleri olduğunu belirterek, edindikleri bilgi ve tecrübe sayesinde hizmet çıtasını daha yukarı taşıyacaklarını vurguladı.
Veteriner hekimliğin çalışma sahaları ve istihdam alanlarını göz önüne alarak bir liste oluşturduklarını söyleyen Sağlam, mesleğe ve üyelere yaklaşımlarını dile getirerek, geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de ötekileştirici değil, birleştirici, kaynaştırıcı bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini ifade etti. Sağlam, "Evvela şunu belirtmek istiyorum ki, Bursa Veteriner Hekimler Odası, Türkiye’deki 53 oda içinde en faal odalardan biridir. Gerek mesleğimizi, gerek halkın sağlığını ilgilendiren her konuda sürece dahil olmuş, görüşlerimizi, gerektiğinde tepkimizi ortaya koymuş bir odayız" dedi.
Sağlam’ın listesinde Harun Seçkin, Dr. Aysel Gürel, Prof Dr. Mine Yakışık ve Prof Dr. Bahri Yıldız yer alıyor.