Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Bursa'ya kabusu yaşatmıştı! O zanlı tutuklandı!

Bursa'da, cinayet suçundan arandığı gün, sürücüsünü yaralayıp gasp ettiği araç ile köfteci dükkanına dalan katil zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yayınlanma:
Bursa'ya kabusu yaşatmıştı! O zanlı tutuklandı!

Edinilen bilgiye göre, fabrika işçisi olan Gürbüz Kömür’ün ölümüne, Yusuf Ay’ın ise yaralanmasına sebep olduktan sonra polisten kaçarken araçla ‘Köfteci Yusuf’ isimli iş yerine giren Okan A., 2 gündür hastanede tedavi altında bulunuyordu. Bugün Cinayet Büro ekipleri tarafından Fomara’daki emniyet binasından adliyeye sevk edilen Okan A.’nın çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi.  

İLGİLİ HABER Prof. Dr. Şükrü Ersoy Bursa’daki Fay Hattı Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu
Bursa'da, cinayet suçundan arandığı gün, sürücüsünü yaralayıp gasp ettiği araç ile köfteci dükkanına dalan katil zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, zanlı Okan A. (30) hastanedeki tedavisinin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliğine getirilmişti.

Bursa’da, cinayet suçundan arandığı gün, sürücüsünü yaralayıp gasp ettiği araç ile köfteci dükkanına dalan katil zanlısı adliyeye sevk edildi. Cinayet zanlısı Okan A.’nın, öldürüp tarlada cesedini bıraktığı iddia edilen tekstil işçisi 2 çocuk babası Gürbüz Kömür’e ait terk edilmiş otomobilde parmak izine rastlandı.  

Edinilen bilgiye göre, fabrika işçisi olan Gürbüz Kömür’ün (53) cumartesi günü Demirtaş Mahallesi’nin Tepecik Mevkii’ndeki tarlada cansız bedeni bulundu. Akçağlayan Mahallesi’nde oturan Kömür’ün, yapılan inceleme sonunda tabancayla kalbinden vurulduğu ortaya çıktı. Soruşturmayı derinleştiren Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri Kömür’ün yakınlarıyla yapılan görüşme sonrası kendisine ait 16 CTB 75 plakalı aracın da kayıp olduğunu belirledi. Aracın geçiş güzergahları üzerindeki MOBESE kamera görüntülerini inceleyen polis, kayıp aracı Çarşamba Mahallesi’nde bir otoparkta terk edilmiş halde buldu. Araç üzerinde parmak izi çalışması yapıldı. Tekstil fabrikasında çalışan Kömür’ün mesai arkadaşlarıyla da tek tek görüşen ekipler, Kömür’ün kimseyle husumetinin bulunmadığını, olayın anlık gelişmiş olma ihtimalinin bulunduğunu belirledi.  

Ekipler Demirtaş’taki cinayeti soruştururken, gece Alemdar Mahallesi’nde Yusuf Ay isimli kişinin 3 kurşunla vurulduktan sonra aracının gasp edildiği ihbarı geldi. Ağır yaralanan Ay, Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken gasp edilen 16 P 5828 plakalı aracıda polis tarafından takibe alındı. Ekipler birbirine benzerlik gösteren her iki olayı da aynı kişinin gerçekleştirmiş olabileceği ihtimalinin kuvvetli olması üzerine soruşturmayı bu yönde sürdürdü. Gasp edilen araç, Çevre Yolu Botanik Park istikametinden İstanbul istikametine seyrederken MOBESE kameraları tarafından ikaz verince, polis ekipleri peşine düştü. Saat 22.45’te başlayan kovalamaca 10 dakika sonra Okan A. idaresindeki ticari aracın Yeni Yalova Yolu üzerindeki Köfteci Yusuf isimli iş yerine dalmasıyla son buldu.

Direksiyonda  parmak izleri ele verdi 

Kovalamaca sırasında direksiyon hakimiyetini kaybeden Okan A. yol kenarındaki iş yerinin ön cephe çerçevelerini kırıp içeri girdi. Aralarında Okan A.’nın da bulunduğu 2’si ağır 13 kişi yaralandı. Kaza sonrası aldığı darbe sonrası vücudunda kırıklar oluşan Okan.A. ameliyata alındı. 2 günlük tedavinin ardından bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. 

Okan A’nın ifadesinde, Merinos Parkı’nda tanıştığı Gürbüz Kömür ile onun aracında alkol alıp gezdiklerini belirterek şu iddialarda bulunduğu belirtildi:

“Bir süre sonra aramızda tartışma çıktı. Bunun üzerine Kömür’ü vurdum. Gürbüz Kömür’ün aracını alıp olay yerinden uzaklaştım. Aracı boş bir yere bırakıp, kaçtım. Daha sonra yine aynı parka geldim. Bu kez daha önceden tanıştığım Yusuf Ay’ı (45) gördüm ve onunla alkol almaya devam ettim. Yusuf Ay’a ait araçla gezmeye çıktık. Aramızda tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Yusuf Ay’ı vurdum. Daha sonra Ay’a ait araçla kaçtım. 16 P 5828 plakalı hafif ticari araçla Altınova Mahallesi Yeni Yalova Yolu Caddesi’nde bulunan bir restorana çarptım.”  

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler