Bursa'da Villada Patlama: Bahçıvan Alevler İçinde Kaldı

Bursa'da Villada Patlama: Bahçıvan Alevler İçinde Kaldı
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yer alan 3 katlı bir villada, henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı şiddetli bir patlama meydana geldi.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, Inkaya Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir villada bugün sabah saatlerinde bir patlama meydana geldi. Patlama sonucunda villanın bodrum katında çıkan yangın, çevreye yayılarak kısa sürede korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu.

Sahipleri yurt dışında olan villada bahçıvanlık yapan Ali Vurgun, binaya girdiği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama gerçekleşti. Patlamanın ardından yangın çıktı ve villanın camları kırıldı.

Olayın şiddetiyle kıyafetleri tutuşan Bahçıvan Ali Vurgun, kendini alevler içinde sokağa attı. Bir vatandaşın yardımıyla Vurgun'un üzerindeki yanıcı kıyafetler çıkarılarak daha fazla zarar görmesi önlenmiş oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Yaklaşık bir saatlik bir müdahalenin ardından itfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak söndürme çalışmalarını tamamladılar. Söndürme çalışmalarının ardından içeri giren ekipler, villanın bodrum katında bir ceset buldu. Cesedin kimliği henüz belirlenemedi. Vücudunda yanıklar bulunan kişi, DNA testi ve otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Vurgun'un ifadesinde, villada bulunan cesedin M.Ş.'ye (52) ait olduğunu belirttiği öğrenildi. Ancak bu iddia henüz kesinlik kazanmış değil.

Polis ekipleri, patlamanın nedenine dair detaylı bir inceleme başlattı.