Organlarını Bağışladıktan 3 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Organlarını Bağışladıktan 3 Gün Sonra Hayatını Kaybetti
21 yaşındaki Melek Karakaş, Yalova-Bursa Karayolu'nda meydana gelen kazada ağır yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Bursa'nın Yalova-Bursa Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında, 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Melek Karakaş, hayatını kaybetti. Kazadan sadece üç gün önce organlarını bağışladığı ortaya çıkan genç kızın organları, birçok hastaya umut olacak.

12 Nisan tarihinde, Yalova-Bursa Karayolu üzerindeki Kirazlı Sanayi Sitesi kavşağı mevkiinde gerçekleşen kaza, büyük bir üzüntüye neden oldu. Yalova istikametinden Bursa'ya seyir halinde olan Ziya Önder yönetimindeki motosiklet, aynı istikamette ilerleyen R.A. (58) tarafından kullanılan otomobile arkadan çarptı.

Çarpışmanın şiddetiyle devrilen motosikletin sürücüsü Ziya Önder ve arkasında yolcu olarak bulunan Melek Karakaş ağır yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, acil olarak Yalova Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencisi olan genç kızın ölümünden 3 gün önce hastaneye giderek organ bağışında bulunduğu ortaya çıktı.

Genç kızın hayatını kaybetmesinin ardından serbest bırakılan motosiklet ve otomobil sürücülerinin yeniden ifadelerinin alınacağı belirtildi. Adli süreç devam ederken, kazanın detayları daha fazla aydınlatılmaya çalışılacak.