Caner'in sakatlığı Diego'yu yaktı!

Caner'in sakatlığı Diego'yu yaktı!
Fenerbahçe pazar günü oynanacak Trabzonspor maçı öncesinde Caner Erkin şoku yaşanıyor. Milli takımın İzlanda ile oynadığı maçta sakatlanan başarılı futbolcunun forma giymesi çok zor görünüyor. Bu gelişme teknik direktör İsmail Kartal’ın tüm planlarını alt üst etti. Hafta başından beri Diego’yu ilk onbirde oynatmayı tasarlayan tecrübeli teknik adamın eli kolu bağlandı.

Caner'in yokluğunda sol kanatt Kadlec ile Hasan Ali Kaldırım arasında tercih yapmak zorunda olan Kartal, tam olarak iyileşen Alves’i oynatmayı düşündüğü için yabancı kontenjanını nasıl kullanacağına yarın akşam karar verecek. Kuyt, Emenike ve Sow’dan vazgeçemeyen sarı-lacivertli teknik adam, Diego’ya yer açmak için Raul Meireles’i kenarda oturtma zorunda kalacak.

Karabükspor’a karşı ilk onbirde oynayan Meireles’in kulübeye çekilmesi halinde Diego forma şansı bulacak. Kartal bu tertibe karar verirse sambacının yanında Emre Belözoğlu ile Mehmet Topal orta sahanın yükünü taşıyacak. Kafasına darbe alan Gökhan Gönül’ün durumunun oynamasına engel taşıyacak durumda olmadığı açıklandı.