Dursun Özbek'ten yeni teknik direktör açıklaması

Dursun Özbek'ten yeni teknik direktör açıklaması

Galatasaray'da Tudor'la yolların ayrılmasının ardından alınan seçim kararıyla birlikte gözler başkan Dursun Özbek'e çevrildi. Özbek, Galatasaray'da yaşanan son gelişmelerin ardından bir basın toplantısı düzenledi.

"Yeni teknik direktör tasarrufunuz olacak mı" şeklindeki soruya Özbek şu yanıtı verdi: "Teknik direktörlük için şu ana kadar kimseyle görüşmedik. Galatasaray yönetim kurulu görevinin başındadır. G.Saray için en iyisini yapacağımızdan kimsesi endişesi olmasın. Hiçbir zaman G.Saray'a verdiğimiz hizmette aksama olmaz. G.Saray bugün olduğu gibi Mayıs'ta da şampiyonluğun en büyük adayıdır. G.Saray'a yapılması gereken neyse en iyisini yapacağız. Daha güçlü daha azimli karar alacağız. Mayıs 2018 G.Saray için çok kritik bir tarih. Artık kenetlenme zamanı. 20 Ocak'ta kim seçilirse seçilsin geriye kalan G.Saraylılar'ın tek görevi olmalı, başkanın etrafında kenetlenmek. En kuvvetli olmamız gereken zaman şimdi. Zaman zaman performansınız yüksek zaman zaman düşebilir. G.Saray'ın ihtiyacı olan her şeyi zamanında yerine getirmek zorundayız."

FATİH TERİM AÇIKLAMASI

Fatih Terim benim çok sevdiğim Galatasaray'a müthiş hizmetler vermiş bir Galatasaraylı. Şu periyotta 1-2 aydan beri Fatih Terim etrafından devamlı bir tartışma dönüyor. Sevgili Fatih'e zarar verdiğini düşünüyorum. Galatasaray'ın sembolleşmiş bir ismini neden biz yıpratıyoruz. Biz bütün bunları değerlendirip seçim yapmak durumundayız. Bu isimlerin yıpratılmamasını istiyoruz. Bırakın yönetim kurulu bunu değerlendirip kararını versin.