PTT Emeklileri Şubelere Çağırdı! PTT'den Maaş Almayı Kabul Edenler 87000 TL Ödeme Alıyor!

PTT Emeklileri Şubelere Çağırdı! PTT'den Maaş Almayı Kabul Edenler 87000 TL Ödeme Alıyor!
PTT Emeklileri Şubelere Çağırdı! PTT'den Maaş Almayı Kabul Edenler 87000 TL Ödeme Alıyor!

PTT üzerinden emekliler için yeni bir duyuru yapıldı. Emekli maaşlarını PTT'den almayı kabul edenler için hemen aynı gün içinde destek verileceği açıklandı. Emekli maaşlarınıza ek olarak verilecek bu ödemelerde, PTT'den ödeme verilecek ve bu kredi olarak sizlere sunulacaktır. PTT ve Aktifbank aracılığı ile birlikte 87000 TL kredi kullanacak olan emekliler bazı şartlara uygun olup, kredi politikalarına da uyum sağlarsa, 24 ay vadeli emekli kredisi alabileceklerdir.

PTT'DEN EMEKLİLERE EK KREDİ BAŞVURUSU

87000 TL'ye kadar nakit kredi kullanacak olan kişiler, PTT'den destek alacaklar. PTT üzerinden destek başvurusu yapacak olan kişiler, uygun faizlerle nakit alabileceklerdir. PTT destek kredisi başvurusu hem PTT şubelerinden yapılırken, şubelere gidecek zamanı olmayan kişiler için ise SMS ile kredi imkanı sağlanacaktır. Bu şartları sağlayan emeklilerin maaş müşterisi olması gerekmektedir. Emekli maaşınızı yeni PTT'ye taşıma işlemi yaptıysanız, PTT'den ilk maaşınızı aldıktan sonra kredi alabilirsiniz.

SMS ile kredi almak için, PTT'ye kayıtlı olan cep telefonunuz üzerinden mesaj atmanız gerekiyor. Cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek PTT yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak 3050 numarasına mesaj atabilirsiniz ve bu kredilerden yararlanabilirsiniz. PTT değerlendirmeyi 5 dakika içinde yapacak ve kredi sicilinize, maaşınıza göre hesaplama yaparak ne kadar kredi onayı alacağınızı sizlere söyleyecektir. PTT üzerinden alınacak kredilerde, düşük kredi notu olan emekliler ve sicili bozuk olan emeklilerde faydalanacaktır.