ELS Lift’in yenilikçi ürünlerine Bursa Endüstri Zirvesi’nde tam not

ELS Lift’in yenilikçi ürünlerine Bursa Endüstri Zirvesi’nde tam not

 1979 yılında kurulan Elsisan A.Ş.’nin markalarından biri olan ve 2008 yılından bu yana Türkiye’nin personel yükseltici platform sektöründe, global ölçekte önemli çalışmalara imza atan ELS Lift, sektörün ulusal ve uluslararası ölçekte düzenlenen en önemli buluşmalarında, başarıyla boy göstermeye devam ediyor.

ELS Lift bu doğrultuda son olarak, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından TÜYAP işbirliğiyle düzenlenen ve Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa Sac İşleme Fuarı, Kalıp Avrasya 2017 ve Bursa Otomasyon Fuarı'nı aynı çatı altında buluşturan "Bursa Endüstri Zirvesi” kapsamında, yenilikçi ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

30 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda ELS Lift; 6. Salon, 611/b no’lu stantta misafirlerini ağırlarken, fuar süresince ELS Lift’in AR-GE çalışmaları sonucu, tamamen ‘yerli yerinde üretim’ olarak hayata geçirdiği yenilikçi ve katma değerli ürünlere, yerli ve yabancı ziyaretçilerin ilgisi de yoğun oldu.

5 metreden 18 metreye kadar erişim yüksekliğine sahip çeşitli özelliklerde, hafif tip makaslı, akülü makaslı, 4*4 dizel makaslı, akülü eklemli, dikey personel yükseltici lift gruplarında, Türkiye ve dünyada personel kaldırma ve iletme platformları işletmecilerinin tercihi haline gelen ELS Lift, fuarda yaptığı ikili iş görüşmelerinden de verimli sonuçlar elde etti.

Yoğun ilgi gördü

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan ELS Lift Genel Müdürü Kerem Bayrak, Bursa’nın ve Türkiye’nin üretim gücünün her geçen yıl daha da arttığına vurgu yaparak, bu tür fuarların sektörün gelişimine önemli katkılar sağladığını söyledi.

Bursa Endüstri Zirvesi çatısı altında düzenlenen organizasyonların, kendileri açısından son derece verimli geçtiğini belirten Bayrak, “Firmamızı ve ürün kalitemizi, sektörün geneline anlatabilmek adına fuarlar oldukça iyi bir fırsat. Ziyaretçiler son teknoloji ile üretilmiş ürünlerimizin kalitesini, ürün grubumuzun genişliğini, personel yükseltici platform sektörüne sunduğumuz yenilikçi ürünleri yakından görme fırsatı buldu. Bu doğrultuda, büyük önem verdiğimiz Ar-Ge ve inovasyon faaliyetleriyle birlikte, sürdürülebilir büyüme stratejileri geliştirerek, sürekli gelişmeye ve yeni ürünler üretmeye devam etmeyi hedefliyoruz” dedi.

‘Yerden Göğe Kadar Yanınızda’

ELS Lift olarak, ‘yerli üretim’ anlayışının yaygınlaşması adına önemli sorumluluklar üstlendiklerini kaydeden Bayrak, “Yerden Göğe Kadar Yanınızda’ sloganıyla yola çıkan firmamız, inovatif üretim gücünü küresel ölçekteki yaygın servis hizmetiyle desteklerken, 200’e yakın çalışanın istihdam edildiği ve 14.000 metrekarelik son teknolojiye sahip üretim tesisinde, müşterilerine çözüm üretmeye devam ediyor. Fuar süresince ELS Lift ürünlerine gösterilen ilgi bizleri son derece mutlu etti. Türkiye’nin, küresel düzeydeki güçlü hedeflerine ulaşması için dünya ölçeğindeki rekabette yarışabilecek güçlü markalara ihtiyacı var. Bu noktada, yapmış olduğumuz nitelikli ve katma değerli ürünlerle birlikte, ülkemizin ve sektörün gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.