Emre futbolu bırakacağı tarihi açıkladı

Emre futbolu bırakacağı tarihi açıkladı

Balıkesirspor maçı sonrası dillendirilen “sportif direktörlük” konusunu sorduğumuz Fenerbahçe’nin yıldızı “Ne sportif direktörlüğü!.. Kariyer planımda bile böyle bir düşüncem yok. 3 yıl daha oynayacağım” dedi...

Fenerbahçe, Balıkesirspor deplasmanında çok zorlandığı ve fazla pozisyona giremediği maçı Meireles’in golüyle kazandı maç sonundaki basın toplantısına damga vuran olay ve soru ise Emre Belözoğlu ile ilgiliydi… İsmail Kartal’a Emre Belözoğlu’nun sportif direktör olması sorulmuş Kartal da Emre ile seve seve çalışabileceğini ifade etmişti.

BIRAKMIYORUM

Sportif direktörlük konusunda Millet Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Emre, ''Ne sportif direktörlüğü. Kariyer planımda bile o yok. 3 yıl daha futbol oynayacağım. Daha önce söylediğim gibi üzerime haksız yere gelinmesi ve bu son yaşananlar beni daha çok kamçılıyor.'' şeklinde konuştu.

YILLARDIR HAKAN ŞÜKÜR'LE UĞRAŞTILAR

Emre Belözoğlu ayrıca, basın ile futbolcu arasındaki ilişkiyi de örnekleriyle irdeleyerek esprili mesajlar yolladı. “Benden çok mu sıkıldınız?” diyen Fenerbahçe’nin kaptanı “Basın yıllardır Hakan Şükür’ü yazdı, uğraştı. Şimdi bir ben varım bir de Arda Turan var. Gerçi Arda dışarıda olduğu için biraz rahat (gülüyor). Dönerse o da yine hedef olur” dedi.