Emre'yi Volkan Demirel uğurladı

Emre'yi Volkan Demirel uğurladı

Trabzon’a gitmeme kararı alan Yıldırım ve Uslu, takımı uğurlamak üzere Samandıra’ya gittiler. İkili, uçakla Trabzon’a hareket edecek olan futbolcuların ellerini tek tek sıkarak uğurladı. Trabzon deplasmanında sarı lacivertli yönetimi, Serdar Erkan, Selim Kosif, Metin Doğan ve Yalçın Haker temsil ediyor.

Öte yandan teknik direktör İsmail Kartal, Trabzonspor maçının kafilesini 19 futbolcudan oluşturdu. 19 kişilik kadroya, milli maçta sakatlanan Caner Erkin de dahil edildi. Cezalı Volkan Demirel ile tedavileri süren Raul Meireles ve Egemen Korkmaz ise kadroda yer almadı. Kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Mert Günok, Erten Ersu, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Bruno Alves, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Mehmet Topuz, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo ve Emmanuel Emenike.

YILDIRIM VE VOLKAN TEK TEK UĞURLADI

Başkan Aziz Yıldırım ve cezası nedeniyle Trabzon'a gidemeyen Volkan Demirel takım arkadaşlarını tek tek ellerini sıkarak yolcu etti.