Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Spor

Fenerbahçe Ülker’in antrenöründen örnek davranış

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic, Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı sonrasında ikincilik madalyalarını aldıktan sonra sahayı terk eden oyuncularına ders niteliğinde ceza verdi.

Yayınlanma:

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic, Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı sonrasında ikincilik madalyalarını aldıktan sonra sahayı terketmek isteyen oyuncularını, “Hemen sahaya dönüp rakibinizi alkışlayın” diye uyardı. Sarı lacivertliler bunun üzerine törenin sonuna dek sahada kalıp rakiplerinin kupayı kaldırmasını izlediler ve alkışladılar.

Avrupa’nın en kariyerli basketbol koçları arasında yer alan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic aynı zamanda ne kadar centilmen olduğunu Pınar Karşıyaka maçında bir kez daha gösterdi. Karşılaşmayı 77-75 kaybeden sarı lacivertli takımın oyuncuları maç sonrası yapılan seremonide ikincilik madalyalarını aldıktan sonra sahayı terkedip soyunma odasına gitmek istediler. Ancak Obradovic oyuncularını durdurarak, “Hemen sahaya dönün ve rakibinizi alkışlayın” talimatını verdi. Fenerbahçe Ülkerli oyuncular bunun üzerine sahada kalıp kupa törenini sonuna dek izlediler ve rakiplerini alkışladılar. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler