Fenerbahçe'de felaket

Fenerbahçe'de felaket
Sarı-lacivertli takım ideal 11'deki futbolcularının tamamını ulusal takımlara gönderdi.  Antremanlara 15'er günlük milli aralarda ancak 7-8 futbolcuyla yapıyor.

Fenerbahçeli futbolcuların milli kamplarda oluşan kaoslar nedeniyle psikolojileri bozuluyor ve takımın ritmi değişiyor.

Emenike, Nijerya ile Afrika Kupası’ndan elendi. Türk futbolcular, Euro 2016 elemelerindeki başarısızlıkla sarsıldı. Bu durum da Fenerbahçe’nin çöküşünde takım içindeki büyük sorunlarla birlikte başrol oynadı. 

Fenerbahçe, 14 Eylül’de Trabzon ile 0-0 berabere kaldı. Bu maçtan önce Euro 2016 elemelerinde 3-0’lık İzlanda depremini yaşadık.

Milli Takım, Çek Cumhuriyeti’ne 2-1 yenildi, Letonya ile 1-1 berabere kaldıktan sonra F.Bahçe, Arena’da G.Saray’a 2-1 mağlup oldu. Galatasaaray derbisinin ardından İsmail Kartal’ın öğrencileri 3 maçlık galibiyet serisinde Gençlerbirliği, Beşiktaş ve Ç.Rize’yi geçip zirveye çıktı. Ancak yine milli ara geldi.

4-0’lık Brezilya bozgununu Volkan’ın küfür patlaması yaşadığı Kazakistan maçı takip etti. Milli aradan sonra F.Bahçe önce Bursa ile 1-1, ardından da Eskişehir ile 2-2 berabere kalıp, liderliği kaybetti.