Garanti Bankası Hesabı Olanlar Dikkat! 1000 TL Ödeniyor

Garanti Bankası Hesabı Olanlar Dikkat! 1000 TL Ödeniyor

Garanti BBVA, müşterilerini sevindiren bir kampanya ile karşınızda! 31 Ocak tarihine kadar devam edecek bu muazzam etkinlikte, sadece şimdi katılarak 1000 TL bonus kazanma şansı sizleri bekliyor. Garanti bankası, finansal dünyada yepyeni bir dönemi başlatıyor! Müşterilerine özel olarak başlattığı kampanya ile büyük bir heyecan yaratıyor. 31 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olan bu fırsatta, banka müşterileri tam 1000 TL değerinde bonus kazanma şansına sahip oluyor. Kampanyadan nasıl yararlanabileceğinizi öğrenmek için detaylara göz atın. Bu muhteşem fırsatı kaçırmayın.

Garanti BBVA'dan Büyük Fırsat

Garanti BBVA'nın müşterilerine özel sunduğu eşsiz fırsat kaçmaz! Bankanın mobil uygulamasını indirip ilk kez Garanti BBVA'lı olan ve Bonus kredi kartı ya da Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan müşteriler, 20 Şubat'a kadar yapacakları 1000 TL ve üzeri ilk harcamada tam 1000 TL bonus kazanma şansına sahip olacaklar.

1000 TL'lik Kampanyanın Detayları

Garanti BBVA'nın kampanyası, mobil uygulama üzerinden Bonus veya Money Bonus kredi kartı başvurusu yapan ve başvurusu onaylanan müşterilere özel. Kampanya kapsamında, 20 Şubat'a kadar yapılacak 1000 TL ve üzeri ilk harcamada 1000 TL bonus kazanma şansı sunuluyor. Fakat, Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus gibi kartlar kampanya dışında tutuluyor. Personel kartları ve emekli promosyon kampanyasından yararlanan müşteriler de kampanyaya dahil edilmiyor. Detaylı bilgi ve başvuru için Garanti BBVA Mobil uygulama veya web sitesi kullanılabilir. Garanti BBVA'nın kampanyasında kazanılan bonuslar, 25 Şubat - 25 Mart 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek. Bu tarih aralığında kullanılmayan bonuslar, 26 Mart 2024 tarihinde hesaptan geri çekilecek. Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri en fazla 1000 TL bonus kazanabiliyor. Bonusları zamanında kullanarak avantajları değerlendirmek önemli.

Garanti BBVA Kampanyası İnternet Alışverişlerinde de Geçerli

Garanti BBVA'nın muhteşem kampanyası, internet alışverişlerinizde de geçerli! Ancak, kampanyaya dahil olmayan cüzdanlardan yapılan harcamalar bu avantajdan yararlanamaz. Finansal avantajlarla birlikte alışveriş deneyimlerinizi zenginleştirecek bu fırsatı kaçırmayın. Ancak, unutmayın, kampanya sınırlı bir süre için geçerli. Bu fırsatı kaçırmayın!