Gemlik'te kadın cesedi bulundu

Gemlik'te kadın cesedi bulundu

Bursa’nın sahil ilçesi Gemlik’teki 3 numaralı sahilde bir kadın cesedi bulundu. Edinilen bilgiye göre iki vatandaşın su üzerine çıkan cesedi fark etmesi ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerini araması üzerine olay yerine gelen ekipler, çevrede güvenlik aldılar. Olay yerine Cumhuriyet Savcısı'nın gelmesinin ardından, ceset balıkçı teknelerinin yardımıyla denizden çıkarıldı. Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu da olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı.



Tekneye alınan ceset, eski yelken kulübü olarak bilinen yerdeki iskeleye getirilerek cenaze aracıyla Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin üzerinden kimlik çıkmazken, denizde yapılan aramalarda herhangi bir çantaya da ulaşılamadı.




Polisin yaptığı araştırmada, cesedin Yıldırım ilçesinde ikamet eden Ayşe Özdemir’e (30) ait olduğu tespit edildi. Genç kadının beyin tümörü rahatsızlığı olduğu öğrenilirken, intihar veya hastalığından dolayı fenalaşma ihtimali üzerinde duruluyor. Ailesinin Bursa’da polise kayıp başvurusu yaptığı Özdemir'in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.