Mülakatlarda Cumhurbaşkanı ve Hz. Muhammed'in Çocuklarıyla İlgili Soruların Sorulduğu İddiası Yalanlandı

Mülakatlarda Cumhurbaşkanı ve Hz. Muhammed'in Çocuklarıyla İlgili Soruların Sorulduğu İddiası Yalanlandı
Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hz. Muhammed'in çocuklarıyla ilgili soruların yöneltildiği iddiaları Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından kesin bir dille reddedildi.

Adalet Bakanlığı'nın Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hz. Muhammed ile ilgili soruların sorulduğu iddiaları yalanlandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, söz konusu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtirken, iletişim başkanlığı da iddiaları "tamamen asılsız" olarak nitelendirdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Adalet Bakanlığımızın görevde yükselme sınavında 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır?' ve 'Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir?' sorularının sorulduğu iddiaları tamamen gerçek dışı ve büyük bir yalandır." ifadelerini kullandı.

iletisim-baskanligi2.jpg

Tunç, bu tür iftiraların siyasi malzeme yapılmaması gerektiğini vurgulayarak, yalan ve algılarla gündem oluşturmanın ahlaki olmadığını belirtti.

İletişim Başkanlığından Açıklama

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Görevde Yükselme Sözlü Sınavı hakkında yapılan iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirten İletişim Başkanlığı, "Sınavda söz konusu soruların sorulmadığı" açıklamasını yaptı.

iletisim-baskanligi3.jpg