Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Haluk Levent’e doğum günü sürprizi

Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği organizasyonla Bursa'da konser veren Haluk Levent'e doğum günü sürprizi yapıldı.

Yayınlanma:

Ünlü şarkıcıları halkla buluşturan Nilüfer Belediyesi, bu defa Haluk Levent konserine ev sahipliği yaptı. Türk rock müziğinin başarılı sesi Haluk Levent, Fethiye Kültür Merkezi’nde sahne aldı. Levent, hayranları için eski ve yeni parçalarını seslendirdi. Hareketli parçalarla coşan seyirciler zaman zaman şarkılara eşlik etti.

Şarkılarının çoğunu seyircilerin arasında söyleyen Haluk Levent, 22 yıldır Bursa’daki her konserine gelen engelli Gözde Çakır’a da özel ilgi gösterdi. Ünlü sanatçı bir parçasını Çakır’ın yanında seslendirdi.

Haluk Levent konser sonunda bir sürprizle karşılaştı. Doğum günü 26 Kasım olan sanatçı için sahneye doğum günü pastası getirildi. Nilüfer Belediye Başkanvekili Naci Kale, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, meclis üyeleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gül Günaydın ile birlikte doğum günü pastasını kesen Haluk Levent, sürpriz kutlamanın kendisini duygulandırdığını belirterek herkese teşekkür etti. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler