HİÇ Ödülleri için başvurular başladı!

HİÇ Ödülleri için başvurular başladı!

“Hiç yerinde durmuyor, şimdi de ulusala açılıyor” sloganıyla yola çıkan Bursa Halkla İlişkiler Derneği, bu yıl HİÇ ödülleri yarışmasını ulusal çapta gerçekleştiriyor. Yarışmaya son başvuru 10 Nisan 2015 tarihinde yapılacak, ödüller ise 21 Mayıs 2015 tarihinde sahiplerini bulacak.

HİÇ ÖDÜLLERİ ULUSALA AÇILDI


Basın mensuplarıyla biraraya gelen Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Serdar Ömeroğulları, bu yıl ödül vermeyi ulusal boyuta taşıyarak bir adım daha atttıklarını kaydetti. Ömeroğulları, amaçlarının gittikçe gelişen halkla ilişkiler mesleğinin daha iyi tanınması, bu işi yapan kişi, kurum ya da kuruluşarı vitrine taşıyarak, diğerlerini de motive etmek olduğunu belirtti.

Bursa'nın iletişim sektöründe İstanbulla yarışacak noktaya geldiğini vurguluyan Başkan Ömeroğulları, “HİÇ Ödülleri'ni ulusala açmanın Bursa'ya da birçok katkısı olacak.” dedi.



YARIŞMA 5 KATEGORİDE YAPILACAK

Başvuruları değerlendirecek juri üyesi 7 kişiden oluşuyor. Derneği temsilen Başkan Ömeroğulları da juri üyeleri arasında yer alırken, diğer üyeler ise dernek dışından...
Yarışma, Kurumsal İletişim, Kurum İçi İletişim, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Sponsorluk İletişimi, Sivil Toplum Kuruluşları ve Kamu Kuruluşları kategorilerinde yapılacak.
Başvurular, durum analizi, ölçümleme, planlama, uygulama ve yaratıcılık kriterleri üzerinden 20 puanla değerlendirilecek. Yarışmaya www. hicodulleri.org sitesinden başvuru yapılabiliyor.




İlk yıl 18, ikinci yıl 23 başvuru aldıklarını belirten Ömeroğulları, bu sene başvuruların 50-100 arasında olmasını istediklerini belirtti.

Özge COMBA ALKIŞ