Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Kar en çok onları sevindirdi!

Bursa’da yoğun kar yağışı bidon ve poşetlerle kayak yapan köy çocuklarını sevindirdi. Köylerdeki kar kalınlığı yarım metreyi aşarken, hem karayolları hem de belediye ekipleri 24 saat çalışarak tuzlama ve küreme çalışması yaptı.

Yayınlanma:
Kar en çok onları sevindirdi!

İnegöl ilçesinde okulların dün tatil olmasını fırsat bilen çocuklar bidon, poşet ve tahta kızaklarla keyif yaptılar. Kar yağışı ile birlikte ilçenin üst kesimlerindeki köy yolları için Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi ekipleri adeta seferber oldular. Köylerde kar kalınlığı 50 santime ulaşırken, hava sıcaklığı 0 derece olarak ölçüldü. İnegöl’deki köylerin çocukları bidonlar, tahta ve plastik kızaklarla mahalle aralarında kayarak keyifli bir gün geçirdi. Karın tadını çıkaran çocukların neşesi yüzlerine yansıdı.
Bu yıl kar yağışı sebebiyle ilk defa okulların tatil olduğunu ifade eden çocuklar, “Karın keyfini çıkartıyoruz. Karda kızak kaymak çok güzel” dediler. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler