Karşıyaka maçında ortalık karıştı!

Karşıyaka maçında ortalık karıştı!

Basketbol Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcilerimizden Pınar Karşıyaka, sahasında İspanyol ekibi UCAM Murcia ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın devre arasında skorboard arızası yaşandı ve karşılaşmaya uzun süreli ara verildi. 

SALON KARIŞTI

Uzun süren çalışmalar sonrası masadaki skorboard ile maça devam edildi. Karşılaşmanın ikinci yarısı uzun bir aranın sonrasında masadaki skorboard ile başladı. Pınar Karşıyaka'nın İspanyol ekibi Murcia'yı konuk ettiği maçın bitimine 3.51 kala Karşıyaka oyuncusu Berk Uğurlu'nun sakatlık yaşadığı pozisyon sonrası saha karıştı.

OYUN DURDU

Pozisyon sonrası Karşıyaka taraftarları rakip takım oyuncusu Sadiel Rojas'a tepkilerini fiziki müdahaleyle gösterince gerginlik adeta tavan yaptı.Diğer Murcia oyuncularının da müdahil olduğu pozisyon sonrası oyun bir süre durdu. Karşıyaka taraftarları sahaya yabancı madde atarken, maç kısa süre sonra yeniden başladı. 

MURCIA KAZANDI

Berk Uğurlu, yaşanan pozisyon sonrası sahayı yardım alarak terk edebildi. Karşıyaka taraftarlarından olaylar sırasında sahaya bot atıldığı dikkat çekti. Murcia'lı oyuncular Sadiel Rojas, Clevin Hannah ve Soko Ovie hakemler tarafından diskalifiye edilirken maç yeniden başladı. Murcia 4 Nisan çarşamba  akşamı oynanacak rövanş için önemli bir avantaj elde ederek 79-65'lik skorla maçı kazandı.