Kültürlü öğrencilerden Tıp Bayramı sergisi

Kültürlü öğrencilerden Tıp Bayramı sergisi

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında birçok organizasyona ev sahipliği yapan Özel Medicabil Hastanesi, geçtiğimiz günlerde anlamlı bir etkinliğe daha kapılarını açtı. Kültür Okulları’nda eğitim gören çocukların 14 Mart Tıp Bayramı konusu kapsamında yaptıkları resimlerden oluşan sergi hastanenin giriş katında izlenime sunuldu. Yaptıkları birbirinden ilginç ve güzel resimlerle anlamlı bir sergi oluşturan Kültür Okulları öğrencileri oldukça ilgi gördü. Açılışı, sergide resimleri bulunan öğrencilerle birlikte gerçekleştiren Özel Medicabil Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Oya Kutlay Tıp Bayramının en anlamlı etkinliğini gerçekleştirdiklerini söyledi. Çocuklarla olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Kutlay, Kültür Okulları yetkililerine ve öğrencilerine yapmış oldukları bu anlamlı etkinlik için teşekkür etti.

Öğrenciler açılışın ardından, Op. Dr. Recai Özdemir’i, Prof. Dr. Gayyur Kurap’ı ve Uzm. Dr. Gökçen Alyamaç’ı odalarında ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutladılar.

Kültür Okulları öğrencilerinin yaptıkları resimlerden oluşan “Çocuk Gözünden Sağlık” konulu sergi 21 Mart tarihine kadar Özel Medicabil Hastanesi’nde izlenime sunulacak.