Beria Özden Boşanma İddialarını Yalanladı

Beria Özden Boşanma İddialarını Yalanladı
Beria Özden, yakın zamanda yayılan Yunus Emre ile boşanacağına dair dedikoduları eşi ile birlikte olduğu görseller paylaşarak yalanladı.

Survivor All Star yarışmacısının yarışmacılarından Yunus Emre Özden'in eşi Beria Özden son dönemlerde çıkan ayrılık dedikodularına açıklık getirdi. Beria Özden, medyada dolaşan boşanma iddialarını yalanlayarak, "Dedikodulara itibar etmeyin" dedi.

Survivor All Star'da Aleyna ile samimi görüntüleriyle gündeme gelen Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in, bu duruma tepki gösterdiği ve boşanma kararı aldığı yönündeki haberlerin ardından Beria Özden'den açıklama geldi. Özden, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşine destek verdiğini ve boşanma iddialarının asılsız olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı düşük sonrasında eşini Aleyna konusunda uyarmış ardından da Yunus Emre Özden'in baş harfini ve soyadını Instagram hesabından kaldırmıştı. Beria'nın bu hamlesinden sonra ikilinin boşanacağı yönünde haberler çıkmıştı.

Beria Özden son olarak Instagram hesabından eşinin doğum gününü kutlayarak "İyi ki sen, mutlu yıllar" mesajıyla birlikte oldukları fotoğrafı paylaşarak ayrılık haberlerini yalanladı.

bosanma-haberlerini-yalanladi2.jpg