Gonca Vuslateri İlk Bebeğini Kucağına Aldı

Gonca Vuslateri İlk Bebeğini Kucağına Aldı
Türk televizyonlarının sevilen yüzü Gonca Vuslateri uzun zamandır beklediği anı yaşadı. Doğum yapan oyuncu kızını kucağına aldı.

1 ay önce evlenen Gonca Vuslateri ve eşi Levent, ilk kez anne-baba olma heyecanını yaşadı.

İstanbul'da özel bir hastanede gerçekleşen sezaryen ile dünyaya gelen bebeklerine Asya ismini veren çift, mutluluklarını dostları ve takipçileri ile paylaştı.

gonca-vuslateri2.jpg

Gonca Vuslateri'nin yakın dostu ve meslektaşı Başak Sayan, bu özel anı Instagram hesabından bir paylaşımla taçlandırdı. Sayan, fotoğraflı gönderisinde "Asya bebek hoş geldin… Ne çok bekledik seni" ifadelerini kullanarak, küçük bebeğin dünyaya sağlıkla geldiğini duyurdu.

Evlendiğini Duyurmuştu

Beşiktaş evlendirme dairesinde sevgilisi Levent ile evlenen Gonca Vuslateri evliliklerini şu açıklamayla kamuoyuna duyurmuştu:

"Evet. Memlekette büyük bir sorundu bu biliyorsunuz. Herkes için değil elbet. Onlar tüm süreci benimle yaşayan canım ciğerlerim. Dostu, düşmanı gördüğümüz çok şükür bir kıymetli sürecin daha sonuna geldik. Başka gündemi olamayan herkes için biraz yaralara su serptiyse ne mutlu. En çok kadınların, sakın karıştırılmasın 'kadınların' linç yağmuruna tuttuğu şu merama şifa olabildiysem ne mutlu."