Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a Dava Açıyor

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'a Dava Açıyor
Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, son zamanlarda adını magazin basınının gündemine taşıyan iddialarla ilgili sessizliğini bozdu.

Ünlü oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan (56), model Cansu Taşkın (31) ile ilişkisi hakkında ortaya atılan iddialara karşı hukuki adımlar atıyor. Erdoğan'ın avukatları, Taşkın ve kardeşi Elif Vurgun (24) hakkında, özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle dava açmak için harekete geçti.

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada dolaşıma giren ve Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın arasındaki samimi görüntüler, büyük bir tartışma yarattı. Erdoğan, görüntülerin kendisinden habersiz şekilde kaydedildiğini ve özel hayatının ihlal edildiğini iddia ederek hukuki mücadele başlattı.

yilmaz-erdogan2.jpg

Şubat ayında ortaya atılan aşk iddiaları uzun süre sessizlikle karşılanmıştı. Ancak Taşkın'ın aşk iddialarını doğrulamasıyla birlikte, geçtiğimiz hafta sosyal medyada paylaşılan görüntülerle sessizlik son buldu. Taşkın ve Vurgun'un, Erdoğan'a ait çiftlik evinde çektirdikleri ve Erdoğan'ın haberi olmadan yayınladıkları görüntüler, magazin gündemini sarsmıştı.

Erdoğan'ın avukatları, görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından harekete geçerek, Taşkın ve Vurgun hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 134. maddesi uyarınca dava açılması için çalışmalara başladı.

Yılmaz Erdoğan'ın hukuki adımlarına karşın, Cansu Taşkın ve Elif Vurgun'dan henüz bir açıklama gelmedi.