Millet Mahallesi Okuluna Kavuşuyor

Millet Mahallesi Okuluna Kavuşuyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ‘Millet Mahallesi Temel Eğitim Okulu’nun bir ay içinde tamamlanacağı açıklandı.
Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve Yıldırım Belediyesi arasında imzalanan protokol dahilinde büyükşehir tarafından yaptırılan Millet Mahallesi Temel Eğitim Okulu, 2014 - 2015 eğitim öğretim yılında kapılarını öğrencilere açacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, okul inşaatında incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’nın yaşanabilir bir il olması için çalışmalarına hızla devam ettiğini belirten Başkan Altepe, özellikle hizmetin az ulaştığı bölgelerde yeni tesislerin kurulmasına önem verdiklerini söyledi.
Altepe, Ankara Yolu altındaki yerleşim yerlerinden biri olan Millet Mahallesi’nde yaşanan sorunları da bildiklerini kaydederek, “Millet Mahallesi’ndeki en büyük sıkıntılardan biri, uzun yıllardır özlemle beklenen okulun yapılmasıydı. Büyükşehir Belediyesi olarak bu konuda çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Millet Mahallesi’nin bu eğitim öğretim yılında okulsuz kalmaması için okul inşaatını süratle tamamlayıp çevre düzenlemesiyle birlikte bir ay içinde mahallemize kazandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Altepe, “Millet Mahallesi’ne bin 200 metrekare taban alanlı, 8 derslikli güzel bir okul kazandırıyoruz. Isıtma sistemleri ve laboratuarlarıyla birlikte okulu zamanında tamamlayabilmek için de ekiplerimiz burada gece gündüz çalışıyorlar” dedi.