Mudanya Belediyesi’nden eğitime destek

Mudanya Belediyesi’nden eğitime destek
Mudanya Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokolle okullara 3 yıllığına 28 yardımcı hizmetli personel tahsis etti.

Mudanya’daki 25 okula dağıtılacak olan yardımcı hizmetlilerin bütün masraflarını belediye karşılayacak. Yapılan protokolle bu personel 3 yıl milli eğitim bünyesinde görev yapacak. Okullar kapanınca 28 yardımcı hizmetli personel belediyenin kendi bünyesinde değerlendirilecek.
Protokol imza törenine Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker katıldı. Kaymakam Çiftçi, “Belediyemiz ve milli eğitimle okullardaki hizmetli eksiği için protokol imzaladık. Okullarımızın artan sayısına mukabil hizmetli eksikliğimizi vardı. Bu belediye tarafından giderildi. Hayırlı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Türkyılmaz, çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Seçim öncesi verdiğimiz vaatlerimizde birisini hayata geçirdik. Eğitim yuvalarımızın ihtiyaçlarını karşılama, okul müdür ve aile birliklerimizi hiç kimseye muhtaç etmeme anlayışımız vardı. Bunu yerine getirmenin mutluluğu içindeyim” diye konuştu.