Nani Galatasaray'ın kapısından dönmüş!

Nani Galatasaray'ın kapısından dönmüş!

Geçtiğimiz sezon adı Galatasaray ile anılan Nani, yaptığı açıklama ile sarı-kırmızılı kulübe transferinin son anda gerçekleşmediğini açıkladı.

O dönem Galatasaray‘ın başında bulunan Fatih Terim‘in çok istediği Portekizli yıldız için Manchester United ile görüşmelere başlanmış, ancak transfer gerçekleşmemişti. Sarı-kırmızılı yönetim bunun üzerine Nani yerine bir başka Portekizli Bruma‘yı kadrosuna katmıştı.

Manchester United‘ın Sporting Lisbon‘a kiraladığı 27 yaşındaki yıldız, geçen sezonun başında yapılan transfer girişimi ile ilgili konuştu. O dönem İngiltere‘den ayrılmayı kafasına koyduğunu söyleyen Nani “Manchester United hayallerimin takımıydı. Ancak fazla forma şansı bulamadığım için mutsuzdum. Ben de ayrılmak istediğimi yönetime bildirdim” dedi.

Bu kararın ardından menajerinden kendisine kulüp bulmasını istediğini belirten Nani “Galatasaray da o dönem benimle ilgilenen kulüpler arasındaydı. Ciddi bir teklifle bana geldiler ve ben de prensipte kendileri ile anlaştım. Kulübüm ile görüşmeye başladıklarında ise David Moyes ayrılmama izin vermedi” açıklamasını yaptı.

Sporting Lisbon‘dan 2007 yılında 25 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen Nani, Manchester United ile çıktığı 230 maçta 40 gol atarken, 73 de asist yapma başarısı göstermişti.