Neymar'a felç şoku!

Neymar'a felç şoku!

Brezilya’nın Kolombiya ile yaptığı Dünya Kupası çeyrek final maçında sakatlanarak takımını Almanya karşısında yalnız bırakan Neymar, basının karşısına geçti.

Toplantı sırasında gözyaşlarını tutamayan genç yıldız “Eğer darbe 2 santimetre aşağıya gelseydi, felç olup tekerlekli sandalyeye mahkum kalabilirdim” açıklamasını yaptı. Hayatının en kötü haftasını geçirdiğini belirten Neymar “Bundan daha kötüsünü hayal bile edemezdim. Benim için büyük bir tecrübe oldu. Tanrı böyle bir şeyin olmasına izin veriyorsa bunun bir nedeni vardır” şeklinde konuştu.

Kendisini sakatlayan Zuniga hakkında “Bu müdahalenin oyun kuralları içinde olduğunu kabul etmiyorum. Futbol oynayan herkes de benim gibi düşünüyor. Kendimi savunamayacağım bir anda, arkamdan yapılan bir müdahaleydi. Zaten Zuniga da beni ertesi gün aradı ve özür diledi” değerlendirmesinde bulundu.

Almanya karşısında alınan hezimetten sonra zorlu bir maça çıkacaklarını söyleyen Neymar “Takım arkadaşlarıma yeniden kavuştuğum için mutluyum. Kötü bir durumda olduğumuzu kabul ediyorum. Ancak kendimizi taraftarımıza affettirme fırsatı bulduğumuz için mutluyum. Hollanda karşısında bunu gerçekleştirmek için sahaya çıkacağız” dedi.

Takım arkadaşları ile konuştuğunu da sözlerine ekleyen yıldız futbolcu “Onlara ‘Bu turnuvaya birlikte başladık, birlikte tamamlayacağız’ dedim. Tarihi bir mağlubiyet aldık ancak bu başımız önde yürümemizi gerektirmez. Bu bir spor karşılaşması. Umarım en kısa sürede yeniden gülebilecek duruma geliriz” şeklinde konuştu.