Podyum Davet’in gücü şimdi 'Catering'de!

Podyum Davet’in gücü şimdi 'Catering'de!

Catering, Podyum Davet ile Emin Ellerde

Podyum Davet Catering’in lansman basın yemeğinde söz alan Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Çiğdem Gerçeksi, “Podyum Davet salonları bir yıldır unutulmaz organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. Buradan aldığımız güçle, Podyum Davet Catering olarak bu başarıyı salonlarımız dışındaki tüm organizasyonlarda da yaşatmak için yola çıktık.” dedi. Düzenlenen tüm davetlerin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Gerçeksi, “Bizim tek işimiz davet. Podyum Davet ailesi olarak tek konsantrasyonumuz ayrıcalıklı hizmetimizi, bu alandaki uzmanlığımızı sürdürebilir bir şekilde tüm etkinliklere taşımaktır. Sadece iki aydır hizmet veren Podyum Davet Catering’in profesyonel hizmeti ve lezzetleri ile tanışan binlerce davetlinin memnuniyeti bize yolumuzda güç veriyor.” dedi.
 
Hizmet kalitesini artırmaya yönelik altyapısı, özenle seçilen ekipmanları, yıllardır eksiksiz işleyen etkinlik yönetimi kabiliyetleriyle Podyum Davet Catering’in elinin değdiği her davet ayrıcalığa dönüşüyor. Siz neredeyseniz, tüm profesyonelliği ile oraya geliyor. 20 kişiden 2000 kişiye kadar olan kişisel ya da kurumsal tüm organizasyonlarınızda lezzetlerini, sunumlarını, ekibini, hizmetini, masanıza, mekanınıza, mutlu anılarınıza taşıyor. 
 
Podyum Davet Catering, özel günlerden galalara, partilerden pikniklere, kurumsal etkinliklerden kokteyllere, butik aktivitelerden düğünlere tüm organizasyonlarda aynı titizlikle, aynı ayrıcalıklı yaklaşımla çalışıyor. Podyum Davet’in tüm uzmanlığını catering hizmetine taşıyor.
 
Podyum Davet Catering’in deneyimli şefleri için her tabak, leziz bir sanat eserine dönüşüyor. Misafirler dikkatle dinleniyor, yemekler mutlulukla pişiriliyor, kararında hazırlanıyor, şık detaylarla sunuluyor ve her organizasyona kusursuz bir imza atılıyor.
 
Podyum Davet Catering, organizasyon sahiplerini sadece bu işe konsantre olan deneyimli bir ekiple güvende hissetmeye, tutkuyla çalışan işinin ehli bir kadroyla bir arada olmaya davet ediyor. Son teknoloji ürünleri, profesyonel mutfak ekipmanları ile bugün Podyum Davet Catering ile sektörün ihtiyaç duyduğu catering anlayışı hayata geçiyor.