Rüyadaki rakamlar büyük ikramiyeyi getirdi!

Rüyadaki rakamlar büyük ikramiyeyi getirdi!

İngiltere'nin York şehrinde "Kapadokya" isimli lokantada çalışan garson Fatih Özcan 29 Ocak 2012 gecesi bir rüya gördü. Rüyada Fatih Özcan lokantanın sahibi Hayati Köylüoğlu ile birlikte lotoda yüklü bir ikramiye kazanıyordu.

Ertesi gün çalıştığı "Kapadokya" lokantasına gelen garson Fatih Özcan, rüyasını patronu Hayati Köylüoğlu'na anlattı. Saatlerce dil döktükten sonra patronu Hayati Köylüoğlu'nun ortak loto bileti almaya ikna eden Fatih Özcan, kasadan aldığı 9 sterlinle bilet aldı.

Sorun ise, garson Fatih Özcan'ın rüyası gerçekleşince başladı. Fatih Özcan'ın kasadan parasını alarak oynadığı 9 sterlin değerindeki bilete 1 milyon sterlin ikramiye çıktı.

Fatih Özcan, ikramiyede bir sorun yaşanmaması için bileti patronu Hayati Köylüoğlu'na verdi, bileti satın aldığını gösteren fişi ise kendisi sakladı.

Bilete 1 milyon sterlin vurduğunu gören patron Hayati Köylüoğlu, ikramiyeyi garson Fatih Özcan'la paylaşmaya yanaşmadı. Uzun bir süre sorun yaşayan Köylüoğlu ve Özcan sorunu çözmesi için mahkemeye başvurdu.

İngiltere Yüksek Mahkemesi'nde dün sonuçlanan davadan adil bir sonuç çıktı. Mahkeme, ikramiyenin patron Hayati Köylüoğlu ile garson Fatih Özcan arasında eşit şekilde paylaşılmasına karar verdi.