Eda Erdem Dündar Uluslararası Cesur Kadınlar Ödülüne Aday Oldu

Eda Erdem Dündar Uluslararası Cesur Kadınlar Ödülüne Aday Oldu
"Uluslararası Cesur Kadınlar" ödülüne Eda Erdem Dündar, aday gösterildi. ABD İstanbul Başkonsolosluğu'ndaki resepsiyonda ödül adaylığı kutlandı.

Türk voleybolunun öncülerinden olan Eda Erdem Dündar, "Uluslararası Cesur Kadınlar" ödülüne aday gösterildi. ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda düzenlenen özel resepsiyonla Dündar'ın adaylığı kutlandı. Adaylık, Dündar'ın kadınların güçlenmesine ve spor alanındaki etkisine atıfta bulunarak ön plana çıkarıldı. Dündar, bu prestijli adaylığın kendisi için büyük bir onur olduğunu belirtti.

Eda Erdem Dündar, "Uluslararası Cesur Kadınlar" ödülüne aday gösterilmesi dolayısıyla ABD İstanbul Başkonsolosluğu Konukevi'nde düzenlenen özel resepsiyona katıldı.

Kendisine ödül adaylığı nedeniyle plaket takdim edilirken, ABD'nin Türkiye Büyükelçisi Jeffry L. Flake, Dündar'ı kadınların güçlenmesi konusundaki önemli rolü olduğunu dile getirdi. Dündar, aday gösterilmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek duygularını ve gururunu ifade etti. Büyükelçi Flake, Dündar'ın başarılarını ve kadınların güçlenmesi için yaptığı çalışmaları takdir ettiğini dile getirdi. ABD İstanbul Başkonsolu Julie A. Eadeh ise resepsiyona ev sahipliği yaparak Dündar'ı ödüle aday gösterdiklerini açıkladı. Dündar ise hayatındaki başarıların ve adaylığın kendisi için ne kadar anlamlı olduğunu vurgulayarak teşekkürlerini iletti.