Okan Buruk Kararını Verdi: Efe Akman Kalıyor, Hamza Yiğit Akman Ayrılıyor

Okan Buruk Kararını Verdi: Efe Akman Kalıyor, Hamza Yiğit Akman Ayrılıyor
Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlamaları hız kazanırken, teknik direktör Okan Buruk, genç futbolcular Efe Akman ve Hamza Yiğit Akman hakkında kararını verdi.

Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, gelecek sezon için takımının yapılanmasında ilk adımları atmaya başladı. Bu adımlardan biri de Ayhan Akman'ın oğulları Efe Akman ve Hamza Yiğit Akman için alınan kararlar oldu.

Roma'nın ilgisini çeken genç yetenek Efe Akman, Galatasaray'da kalmaya karar verdi. Profesyonel sözleşmesi henüz bulunmayan Efe, Okan Buruk'un güvenini kazanmış durumda. Florya'nın yetiştirdiği en umut verici oyunculardan biri olarak kabul edilen Efe Akman'ın, gelecek günlerde Galatasaray ile profesyonel sözleşme imzalaması bekleniyor.

Efe'nin abisi olan Hamza Yiğit Akman ise sezon sonunda Galatasaray'a veda ediyor. Kendi oyun tarzını bulmakta zorlanan genç futbolcu, düzenli olarak forma şansı bulabileceği bir kulüp arayışında. Yurt dışından da ilgi gören Hamza Yiğit Akman'ın, Galatasaray'dan ayrılması bekleniyor.