Yediiklim Okulları Bursa'da eğitime başlıyor

Yediiklim Okulları Bursa'da eğitime başlıyor

Yediiklim Okulları Eğitim Koordinatörü Fevziye Karasu, eğitimin farklı alanlarındaki birikimleri ve kurdukları uzman kadro ile Bursa’da eğitime yeni bir ivme katacaklarını söyledi. Fevziye Karasu, “Çocukları düz bir mantıkla yetiştiren rutin bir okul olmak istemiyoruz. Günümüzde özel eğitim büyük kampüslerden ziyade butik okullara dönüşmeye başladı. Biz de butik bir okul olmamızın avantajı ile çocuklarımıza birebir eğitim ile düşünen, özgürlükçü, teknolojiyi iyi kullanan, yenilikçi, özgüveni yüksek, milli ve manevi değerlerine bağlı aynı zamanda evrensel değerleri de bilen, sosyal bireyler yetiştirmek en temel amacımız.”

‘EĞİTİME FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI’

Yediiklim Okulları’nın Bursa’nın tarihi dokusunu oluşturan kentin en önemli yaşam ve turizm merkezlerinden biri olan Tophane bölgesinde butik bir okul konseptinde Anaokulu ve ilkokul olarak 2018-2019 eğitim-öğretim yılında hizmete gireceğini kaydeden Fevziye Karasu, “Yediiklim Okulları ismini ülkemizin yedi bölgesinden aldı. Ülkemizin genelinde tanınan Yediklim markası 2015 yılından itibaren ülkemizin çeşitli yerlerinde okullar açmaya başladı. Yediiklim ismi özel eğitim öğretim sektöründe gerek yayıncılık gerekse kurumsal anlamda öncü bir markaya dönüştü” dedi.

“Eğitime farklı bir bakış açısı kazandıracağınız” diyen Fevziye Karasu, şunları söyledi:

“Sıradan sabah okula gelip akşam evine dönen, çocukları düz bir mantıkla yetiştiren rutin bir okul olmak istemiyoruz. Çocuklarımızı çağdaş eğitim metodlarıyla geleceğe hazırlamak, butik okul olmanın getirdiği avantajları en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Düşünen, özgürlükçü, teknolojiyi iyi kullanan, yenilikçi, özgüveni yüksek sosyal bireyler yetiştirmek istiyoruz.”