Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

12°/

Cuma

11°/

Cumartesi

10°/

Pazar

11°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Yeni Yldırım’da usulsüzlüğe geçit yok

Yıldırımlıların huzurunu ve refahını bozacak usulsüz uygulamalara göz açtırmıyor.

Yayınlanma:

Yıldırım genelinde denetlemelerine devam eden Yıldırım Belediyesi ekipleri, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine usulsüz hizmet veren ve kaldırım ihlali yapan işletmelere gereken cezai yaptırımları uygularken aynı zamanda mahallelerin görüntüsünü bozan izinsiz afişleri de topluyor. ‘Yaşanabilir şehir Yıldırım’ hedefini gerçekleştirmek için toplumun huzur ve refahını ilgilendiren konulardaki çalışmalarda hassas davrandıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ı yaşanabilir bir şehir yapma adına tüm ekiplerimiz ile 7-24 çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin malını, canını, sağlığını ve huzurunu bozacak uygulamalara asla izin vermeyiz” dedi.
Yeni Yıldırım’ı oluşturma adına Yıldırım Belediyesi’nin sorunlara anında müdahale ettiğine işaret eden Edebali, “Yaptığımız çalışmalar ile Yıldırımlıların nabzını sokakta tutarak, geçmişten bugüne gelen çevreye ve insana duyarsız gelişmelere ‘dur’ diyoruz. Şehrimizin çehresini değiştirecek tüm projelerimizde vatandaşlarımızın huzurunu ve mutluluğunu ön plana çıkartıyoruz. Bu sebeple hayata geçirdiğimiz tüm hizmetlerde Şeyh Edebali’nin ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ sözünü kendimize düstur ediniyoruz” diye konuştu.

Yıldırım’ı hak ettiği yerlere taşımak için tüm imkanlarını seferber ettiklerini de sözlerine ekleyen Edebali, “Hemşehrilerimizle el ele vererek özlenen, medeniyete yön veren Yıldırım’ı tekrar ayağa kaldıracağız” şeklinde konuştu. 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler